به گزارش سافت گذر، هوآوی از برنامهنویسان خواسته تا برای پر کردن فروشگاه نرمافزار خود یعنی اپگالری (AppGallery) دستبهکار شوند. در ایمیل ارسال شده به توسعهدهندگان، هوآوی اعلام کرده که این اپلیکیشن در 350 میلیون گوشی فروخته شده کمپانی چینی در سرتاسر دنیا حضور دارد و 270 میلیون کاربر آنلاین نیز به صورت ماهانه از آن استفاده میکنند.
اگر اپگالری آنطور که هوآوی میخواهد نتیجه دهد، کمپانی چینی به برنامهنویسان وعده داده که به طور کامل از آنها پشتیبانی خواهد کرد و آنها را به صورت رایگان در انجمنی که در آن 560 هزار برنامهنویس حضور دارند، عضو میکند.
نامه ارسال شده توسط هوآوی به این مضمون است:
««نامه رسمی برای عضویت در اپگالری هوآوی
تیم نرمافزاری . . . . .
در دو سال گذشته، هوآوی بیش از 350 میلیون گوشی فروخته که نیمی از آنها در کشورهای غربی وجود دارند.
همه این دستگاهها نرمافزار اپگالری را به صورت پیشفرض در خود دارند بنابراین تعداد کاربران ماهانه فعال به 270 میلیون نفر میرسد.
ما حدس زدیم که تیم نرمافزاری . . . . . . هنوز اپلیکیشن خود را در اپگالری منتشر نکرده است.
برای اینکه اطمینان خاطر دهیم که برنامه شما توسط کاربران ما مورد استفاده قرار خواهد گرفت، هوآوی به طور کامل از شما حمایت خواهد کرد تا نرمافزار خود را در استور ما قرار دهید. در عوض، ما شما را به صورت رایگان در انجمن برنامهنویسان که 560 هزار نفر عضو دارد، وارد خواهیم کرد»».
البته پیش از این هم چنین ایمیلهایی برای برنامهنویسان جهت انتشار نرمافزارها در اپاستور آمازون ارسال شده بود ولی اینبار قضیه کاملاً فرق میکند زیرا آنها باید محصول خود را در سیستم عاملی قرار دهند که نه تا کنون مشاهده شده و نه کسی میداند چه شکلی است.
مشکل دیگر این است که 13 عدد از 15 نرمافزار برتر گوگل پلی استور توسط برنامهنویسانی تولید شده که در ایالات متحده حضور دارند بنابراین هوآوی نمیتواند از محصولات آنها در اپگالری خود بهره ببرد. در واقع به همین دلیل است که واتساپ، اینستاگرام، فیسبوک مسنجر و فیسبوک به صورت پیشفرض در گوشیهای کمپانی چینی نصب نخواهند بود. وقتی همه آمارها را کنار هم میگذاریم، میبینیم که پیشرفت هوآوی در سالیان اخیر به خاطر بسیاری از برنامههای آمریکایی بوده که حالا همین کشور این کمپانی را تحریم کرده است.
تحلیلگران پیشبینی کردهاند که تا پایان سال 2019 و 2020، درصد فروش هوآوی به ترتیب 25 و 20 درصد کاهش خواهد یافت و این یعنی کمپانی چینی حتی جزو پنج برند برتر تولید گوشی نیز نخواهد شد چه برسد به برترین تولیدکننده.
البته چنانچه دونالد ترامپ با دولت چین به توافق جدید برسد، میتوانیم دوباره شرایط را عادی فرض کنیم و
هوآوی را دوباره یکی از غولهای دنیای تکنولوژی بدانیم.
منبع: phonearena.com